Nis

Okulumuzda düzenlenen 10. ve 11. Sınıflar arası Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması'nın finali bugün yapılmıştır. 10 / A Sınıf'ı yarışmanın galibi olmuştur.

Nis

Okulumuzda Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması düzenlenmiektedir. Elemeler devam etmektedir. 10/A ve 11/A sınıflarımız gruplarında 1. olmuştur.

Nis

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen ve dünyada yegane olan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda, kütüphanelere ve kütüphanecilik mesleğine olan farkındalığı artırmak üzere, Kütüphaneler Haftası’nın 60’ıncı yıl dönümünü kutladık. Emeği geçen Burhan İlkılıç ve Fatin Murat Seferbeyoğlu hocamıza teşekkür ederiz.

Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi'nin düzenlemiş olduğu "Sizin Gözünüzden:Adana" Fotoğraf Yarışması'nda okulumuz öğrencileri hem ortaokul hem lise grublarında dereceye girmişlerdir. Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri İlçe Miili Eğitim Müdürümüz Murat ÇELİK tarafından verilmiştir.

ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLİŞİM SUÇLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK SİBER ZORBALIK SEMİNERİ VERİLDİ. EMNİYET MENSUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİYORUZ.

RAMAZAN AYININ BEREKETİ İLE OKULUMUZA HAYIR SAHİPLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLMESİ AMACIYLA TİŞÖRT HEDİYE EDİLDİ. ALLAH HAYIRLARINI KABUL ETSİN

SEYHAN FATİH SULTAN MEHMET MTAL ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE İLKYARDIM FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ. FATİL SULTAN MEHMET MTAL İDARE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ KAPSAMINDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI RAMAZAN KOLİLERİMİZİ HAZIRLADIK VE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDIK

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, okulumuzda düzenlenen törende coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ver öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2023 2024 2. DÖNEM 1. VE 2. 7. SINIF FEN BİLİMLERİ VE 10. SINIF MATEMATİK DERSLERİ ADANA MEM ORTAK SINAV KLAVUZU YAYIMLANDI

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 6. SINIF TÜRKÇE, 6. SINIF MATEMATİK, 9. SINIF MATEMATİK VE 9. SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1. ORTAK SINAVI KLAVUZU YAYMLANDI.

Adana İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Tevke ara tatilde okulumuzda yapılmış olan tadilatlari yerinde görmek için okulumuza ziyarette bulundular. Yapılan değişiklikler hakkında okul müdürümüz Taylan Yel sayın il müdürümüzü bilgilendirdi.

Okulumuzu Adana ADIMDER Başkanı Sayin Veysi SAHIN ve Yüreğir Nurettin Topçu İmam Hatip Ortaokulu Muduru Sayin Mehmet GÜNDÜZ ziyarette bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.