.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

Ortak Sınavlarla İlgili Açıklama

Ülke Geneli Ortak Yazılı Sınavlar

- 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri için 26 Aralık 2023 Salı günü,

- 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık 2023 Çarşamba günü

Ara

Okulumuzda Şeb-i Arus (Mevlana Haftası) kapsamında düzenlenecek olan etkinliğe davetlisiniz.

• Ney Dinletisi
  • İlahi Korosu Dinletisi
  • Semazen Gösterisi
  • Şiirler
  • Dr. Öğr. Üyesi Derviş DOKGÖZ’ün Konuşması

Ara

Filistin için bir not bırak köşesi oluşturduk.

Ara

Okul Aİle Birliği aylık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik.

Ara

Öğrencimiz Muhammed El Hüseyin El İdris Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği İmam Hatip Ortaokulları Genç Seda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında Adana İl 4. olmuştur. Tebrik ederiz.

Ara

Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Genç Seda Kur'an-ı Kerim'i  Güzel Okuma Yarışması'nda öğrencimiz Mustafa Şeyh Kasr Adana İl 4. olmuştur. Tebrik ederiz.

Ara

Sayın Okul Müdürümüz Taylan Yel, okulumuzda  düzenlenen “Siber zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı ile ilgili afiş yarışması” hakkında öğrencilerimize bilgiler vermiştir.

Okul rehber öğretmenimiz Emine Angın ise okulumuz öğrencilerine Siber zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı ile ilgili sunum yapmıştır.

Ara

Okulumuzda Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli internet kullanımı konularında ödüllü afiş yarışması düzenlenmektedir.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri dahilinde ve ölümünün 85. Yıl dönümünde öğrencilerimizle birlikte ATATÜRK filmine gittik.

Ara

Okulumuz meslek dersleri okul mescidinde uygulamalı olarak yapılmaktadır.