Okulumuzu Adana ADIMDER Başkanı Sayin Veysi SAHIN ve Yüreğir Nurettin Topçu İmam Hatip Ortaokulu Muduru Sayin Mehmet GÜNDÜZ ziyarette bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

TYT Denemelerimiz devam eetmektedir.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programından görüntüler.

Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan

Okulumuz mescidinde öğrencilerimiz tarafından cuma namazı kıldırılmaya başlanmıştır. Bütün halkımız davetlidir

Müdür yardımcımız Nuri Soral tarafından yangın türleri ve bu yangınlara müdahale şekli hakkında bilgi vermiştir ve yangın söndürme uygulamaları yapılmıştır. Yapılan etkinlikler ile tatbikat sona ermiştir.

Şbt

Öğrencilerimize yaptığımız deneme sınavları hızla devam etmektedir.

Şbt

Seyhan İlçe Müftümüz Sayın Mehmet YAMAN okul müdürümüz Sayın Taylan YEL'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş olup ilce müftülüğümüz ve okulumuzun iş birliği içerisinde çalışmalarda bulunması noktasında istişarelerde bulunuldu.

SINIF

SINAV

BAŞVURU TARİHİ

SINAV GİRİŞ

YERİ İLANI

SINAV TARİHİ

SINAV

SONUÇLARININ İLANI

5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve

11’inci Sınıflar

13 Şubat 2024

1 Mart 2024

Sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr

internet adresinden ilan edilecektir.

21 Nisan 2024

17 Mayıs 2024

6 Şubat Depremi Anma Töreni

Ock

Çukurova 16. Kitap Fuarı gezimizden kareler.

Ock

Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde şehit olan aziz şehitlerimiz için öğrencilerimiz hatimler indirdi. Nuri Göcur Camiinde öğle namazını müteakip hatim duası yapılmış ve aziz şehitlerimizin hayrına helva dağıtılmıştır.

Yüce milletimizin başı sagolsun. Sehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Tevke, okulumuzu ziyaret ederek görevine yeni başlayan Okul Müdürümüz Taylan Yel’e yeni görevinde başarılar diledi.

Okulumuzda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Tevke’ye nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Anasınıfımızı Yeniledik.

Okulumuzda Şeb-i Arus (Mevlana Haftası) Programı düzenlendi.