Ara

Okul müdürümüz Taylan Yel ile meslek dersi öğretmenimiz Zahid Aslan Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesin'e ziyarette bulunarak Prof Dr. Nası Aslan, Doç. Dr. Serkan Çelikhan ve Öğrt. Üyesi Süleyman Tuna ile okulumuz için yeni projeler hakkında istişareler de bulunuldu. Değerli hocalarımıza misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencimiz Muhammet SALIM Adana'da düzenlenen halter yarışmasında il birincisi olmuştur.

Ara

15 Temmuz AİHL ailesi olarak öğretmenler gününü güzel bir yemekte kutladık.

Ara

24 Kasım ögretmenler gününde okul müdürümüz Taylan YEL öğretmenlerimizi sınıfta ziyaret ederek günlerini kutladı.

Ara

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Abdulhalik DEMİR, okulumuzda görevine yeni başlayan okul müdürümüz Taylan Yel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ara

Okul Müdürümüz Taylan YEL görevine başlamıştır.

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yaşını coşkuyla kutladık. Kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Eyl

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Suna Karabulut'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Suna Öğretmenimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Mekanın Cennet olsun Suna Öğretmenim.

Seni unutmayacağız...

Nis

Ramazan ayı münasebetiyle okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından mukabele okundu.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hükmen şehit sayılan vatandaşlarımızın ruhlarına Nuri Göçür Camiinde vatandaşlar ile birlikte yapılan dualar ile bağışlandı.

Bu mübarak günlerde tutulan oruçların, kılınan duaların, okunan Kur'an-ı Kerim'in ve yapılan tüm ibadetlerin Allah(C.C.) tarafından kabul edilmesi dileriz.

Mukabelelerin okunması konusunda desteğini bırakmayan okul Müdürümüz Ayşe TETİK , Meslek Dersleri Öğretmeni  Mustafa İŞLER hocamıza ve tüm öğretmenlerimizden Allah razı olsun.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası etkinlikleri öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla devam etmektedir.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü kapsamında düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programında emeği geçen arkadaşlarımıza ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz..

Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Tarafından Okulumuzda "Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri" Konusunda Bilgilendirmeler Yapılmıştır.

Okul Psikolojik Danışman ve Rehberlik Servisi , Gelişimsei ve Önleyici Rehberlik Hizmetleri Kapsamında Şiddeti Önleme Hedefli 9. sınıf öğrencileriyle etkinlik yapılmıştır.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hakan ÜSTÜN ve Mutlu ANALAN okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun  eksikleri ve sorunları konusunda bilgi aldılar. Nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ederiz.