Okulumuzda bugün tyt sınavı yapılmıştır.  Bu zorlu sınavda ter döken öğrencilerimize başarılar diliyoruz..Sınavın başarıyla uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 24.09.2022 Cumartesi günü saat 09.00'da başlayacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

11 ve 12 sınıf öğrencilerimiz için 23.09.2022 Tarihinde 10.00 - 23.59 saatleri arasına Eba Akaemik Destekte hazır bulunuşluk sınavı vardır.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrenci başvuruları 23 Eylül 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

Eyl

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerive velileri ileSabah Namazında buluştukları Nuri Göçür Camiinde herhafta uygulanan program mahalle halkı , öğretmen ,öğrenci ve veliler tarafından takdirle karşılanıyor. 15.11.2019Cuma Sabah saat 06,30 dabuluşmak üzere tüm öğrencilerimizi bekliyoruz

İmam hatip öğrencilerinin Namaz kılmak ve Camide biraraya gelmelerini sağlamak içinyapılan proje her geçen gün büyüyerek devam ediyor.

LGS Eğitim Koçluğu

Sınav kaygısı ile basetme yolları

Meslek Seçimi

Anne babanın eğitimde rolü