Etiket Sonuçları: nebi

Nis

Okulumuzda düzenlenen 10. ve 11. Sınıflar arası Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması'nın finali bugün yapılmıştır. 10 / A Sınıf'ı yarışmanın galibi olmuştur.

Nis

Okulumuzda Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması düzenlenmiektedir. Elemeler devam etmektedir. 10/A ve 11/A sınıflarımız gruplarında 1. olmuştur.

Ben böyle olmamalıydım.!

İsmini duyunca, boynum düşmeliydi omzuma,

İçime bir ateş düşmeliydi,

Ayaklarımın feri kesilmeliydi,

Kendimden geçmeliydim sonra,

Adını sayıklamalıydım adımı unuttuğumda,

Ama bunu kimse duymamalıydı,

Seni mahşere kadar saklamalıydım…

Ben böyle olmamalıydım.!

Nisan akşamlarını ıslatırken yağmur,

Bahar, şarkılarını söylerken karanlığa,

Çalan her kapıya, "sensin" diye koşmalıydım…

Gece yıldızlarını serpince göğe, seni görmek için uyumalıydım.

Ayak sesleri gelmeliydi uzaktan, ben hep sana yormalıydım.

Şarkılar kime söylenirse söylensin, sana diye dinlemeliydim.

Ben böyle olmamalıydım.!  Nisan akşamlarını ıslatırken yağmur,  Bahar, şarkılarını söylerken karanlığa,  Çalan her kapıya, "sensin" diye koşmalıydım…  Gece yıldızlarını serpince göğe, seni görmek için uyumalıydım.  Ayak sesleri gelmeliydi uzaktan, ben hep sana yormalıydım.  Şarkılar kime söylenirse söylensin, sana diye dinlemeliydim.

Okulumuz öğrencisi Ahmet Osman'dan muhteşem bir Kur'an-ı Kerim Tilaveti sunuldu.

okul müdürümüz Ayşe TETİK günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Okulumuz matematik öğretmeni İbrahim Bortaş dan MEVLÜT dinletisi ve Seyhan İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Şemsettin VAN Peygamber Efendimizi anlamak ve anlatmak adına düzenlemiş olduğumuz MEVLİDİ NEBİ programıkonferansı okulumuz öğretmen ,öğrenci ve veliler ilgi ile dinledi.

okulumuz ilahi korusu birbirinden güzel ilahiler ile büyük beğeni aldı.

Programın hazırlanmasında büyük emeği olan Mustafa VARDAR,MustafaİŞLER ,Mehmet Uğu EGEMEN hocalarımızdan Allah razı olsun.