Etiket Sonuçları: seyhan

Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi'nin düzenlemiş olduğu "Sizin Gözünüzden:Adana" Fotoğraf Yarışması'nda okulumuz öğrencileri hem ortaokul hem lise grublarında dereceye girmişlerdir. Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri İlçe Miili Eğitim Müdürümüz Murat ÇELİK tarafından verilmiştir.

Şbt

Seyhan İlçe Müftümüz Sayın Mehmet YAMAN okul müdürümüz Sayın Taylan YEL'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş olup ilce müftülüğümüz ve okulumuzun iş birliği içerisinde çalışmalarda bulunması noktasında istişarelerde bulunuldu.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ortaokul ve liseler Vali Yardımcımız Sayın Murat SÜZEN başkanlığında "Akademik Başarıyı Artırma ve Takip Projesi (ATAK01)"  projelerinin değerlendirilmesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İzzettin AYDIN ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Ayşe TETİK yapıldı.