Etiket Sonuçları: adana

Seyhan Bilim ve Sanat Merkezi'nin düzenlemiş olduğu "Sizin Gözünüzden:Adana" Fotoğraf Yarışması'nda okulumuz öğrencileri hem ortaokul hem lise grublarında dereceye girmişlerdir. Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri İlçe Miili Eğitim Müdürümüz Murat ÇELİK tarafından verilmiştir.

Müdür yardımcımız Nuri Soral tarafından yangın türleri ve bu yangınlara müdahale şekli hakkında bilgi vermiştir ve yangın söndürme uygulamaları yapılmıştır. Yapılan etkinlikler ile tatbikat sona ermiştir.

Ock

Çukurova 16. Kitap Fuarı gezimizden kareler.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Tevke, okulumuzu ziyaret ederek görevine yeni başlayan Okul Müdürümüz Taylan Yel’e yeni görevinde başarılar diledi.

Okulumuzda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Tevke’ye nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yaşını coşkuyla kutladık. Kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik.

ATAK01 kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Adana Anadolu Lisesine motivasyon amaçlı gezimiz velileri tarafından izin alınan öğrenci ve sınıf öğretmenleri ile gerçekleştirildi.

Rehber öğretmenimiz Fatma KAYA ,Türkçe Öğretmenimiz İrem KÖYMEN ve Matematik Öğretmenimiz Arda Can Manga ile 8-A/8-Bve (/C öğrencileri Adanamızda Başarılı öğrencilerin nasıl ders çalıştıkları ile ilgili konferansa katıldılar.

Geziden memnun kalan öğretmen ve öğrencilerimiz için başarı için odaklanmanın , zaman yönetimi ve ders çalışma yöntemleri daha bilinçli halde öğrenilerek uygulamaya konulmuş oldu.